İcra ve İflâs Hukukuna İlişkin 'Makale ve İnceleme Yazıları', 'Hukuki Mütalâalar' ve Yüksek Mahkemenin Önemli İçtihatları (Ücretsiz Kitap Duyurusu)

Sevgili Meslektaşlarıma...

Değerli meslektaşlarım,

Hazırlamaya devam ettiğimiz İcra ve İflâs Hukukuna İlişkin (Uygulamaya Yönelik) ‘Makale ve İnceleme Yazıları’ ile ‘Hukuki Mütalâalar’ ve ‘Yüksek Mahkemenin Önemli İçtihatları’ isimli, şimdilik, (7) ciltten oluşan eserimizden -başta meslektaşlarımız olmak üzere- tüm hukukçularımızın herhangi bir ücret ödemeden yararlanmalarını sağlamak için, bu eserimizin içeriğini internet sitemizde paylaşmanın yararlı olacağını düşündüm. Eserimizin kaç cilt olacağını henüz tahmin edemediğinden 8. cilt üzerinde çalışmalarımı sürdürüyorum.

Bu çalışma, ‘beş bölüm’den oluşmaktadır: Önce ayrıntılı bir “İÇİNDEKİLER” kısmı bulunmakta, sonra ‘Birinci Bölüm’de “Önemli Bilgi Notları”, ‘İkinci Bölüm’de “Önemli Yönetmelikler”, ‘Üçüncü Bölüm’de “Makale ve İnceleme Yazıları”, ‘Dördüncü Bölüm’de “Hukuki Mütalâalar” ve ‘Beşinci Bölüm’de “Uygulamada Çok Önem Taşıyan Yüksek Mahkeme İçtihatları”na yer verilmiştir. Dileyen hukukçular, eserimizin içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

Av. Talih Uyar, Eylül/2024, İzmir.

7 ciltlik bu çalışmamıza aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Birinci cilt: https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_1.pdf

İkinci cilt: https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_2.pdf

Üçüncü cilt: https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_3.pdf

Dördüncü cilt: https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_4.pdf

Beşinci cilt:    https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_5.pdf

Altıncı cilt:     https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_6.pdf

Yedinci cilt:    https://app.e-uyar.com/userfiles/iik_uyar_7.pdf

* Yazılı izin olmadan içeriklerin tamamının veya bir bölümünün çoğlatılması, kişisel intenet sitelerinde paylaşılması yasaktır.